چرا به معمار احتیاج داریم؟
ممکن است شما قصد سرمایه گذاری در زمینه ساخت و ساز داشته باشید
و یا بعد از مدت ها جستجو ، از پیدا کردن خانه رویایی خود ناامید شده و به فکر ساخت خانه با سبک و سلیقه خودتان باشید.
در هر دو صورت، ممکن است این سوال را از خود بپرسید که ؛ آیا برای ساخت پروژه ام به یک معمار احتیاج دارم؟
یا ؛ چرا به یک معمار احتیاج دارم ؟
تا انتهای این مقاله همراه ما باشید تا به این سوالات پاسخ دهیم

قبل از هر چیزی بیایید با معمار و حوزه تخصصش آشنا شویم .

معمار کیست و معماری چیست ؟

 تنها کافیست عبارت "معمار چه کسی است" را در گوگل سرچ کنید، تعاریف متفاوت و زیادی از معمار و معماری را خواهید دید که همه آنها نیز درست میباشد .

اما در معنای لغت معماری ( یا مهرازی ) به مجموعه فعالیت هایی شامل؛ برنامه ریزی ، طراحی، برآورد، نظارت و... میباشد که منجر به ساخت یک ساختمان یا سازه های دیگر میشود. معمار کسی است که این فعالیت ها را طراحی و اجرا میکند.

از گذشته تا کنون پروژه های معماران بزرگ در طول تاریخ ماندگار میشدند و این به دلیل طرحی بود که معماران باتوجه به فرهنگ و اقلیم و هنر آن زمان اجرا میکردند . پس میتوان گفت از مهمترین مواردی که یک معمار دارد، پیدا کردن معنا و طراحی یک پروژه با توجه به آن میباشد. به صورتی که حتی گذر زمان نیز نتواند معنا را از آثار معمار جدا کند.

چرا به معمار احتیاج داریم؟

"معنا" برای هر شخص متفاوت است. شاید برای شخصی آسایش و برای شخصی توجه و اهمیت به محیط زیست "معنا" تعبیر شود.  هرچه که باشد، وظیفه یک معمار رساندن شما به معنا و اهدافتان از پروژه تان است. معمار و معماری به شما کمک میکند تا دقیقا به چیزی که نیازهای شما را برطرف میکند و شما را به خواسته هایتان میرساند برسید.

 

نمیتوان گفت کسی که صرفا نما یا پلان (نقشه) یک ساختمان را طراحی میکند معمار است.

معمار کسی است که یک طراحی اصولی بر اساس فرهنگ، اقلیم، خواسته ها و اهداف شما برایتان طراحی میکند.

یک مهندس معمار موفق باید مهارت های یک مهندس و خلاقیت های یک هنرمند را دارا باشد و درحالیکه از اصول معماری که از تمدن های گذشته تا کنون به دست آمده پیروی میکند، اثر نهایی که ارائه میدهد جذاب، کاربردی و دارای معنا باشد.

چرا به معمار احتیاج داریم؟

یک معمار میتواند به شما در زمینه های مختلف از قبیل طراحی نقشه، طراحی نما، طراحی دکوراسیون داخلی، بودجه بندی پروژه و ... کمک کند.

بیایید باهم این موارد را بررسی کنیم ؛

 

1 – طراحی محیط جهت بهبود زندگی  :  چه قصد شما از پروژه تان توسعه ملک باشد، چه بازسازی و یا ساخت یک ساختمان جدید، یک معمار با دیدگاه هنری و تخصصی که در زمینه شناخت رنگ ها ،  روانشناسی محیط ، قرارگیری درست فضاها کنارهم و... دارد ، محیطی را فراهم میکند که زندگی را در آن فضا بهبود بخشد و حس خوبی به ساکنین دهد.

 

2 – طراحی موارد فنی ساختمان : ساختمان شما باید از نظر فنی سالم باشد تا سالها به درستی کار کند. یک معمار، با تخصصی که در زمینه تاسیسات، سازه و شناخت مصالح دارد، در مورد بهترین روش های ساخت و ساز و استفاده از متریال مناسب برنامه ریزی میکند تا اثری پایدار به وجود آورد.

 

3 – طراحی بر اساس خواسته های کارفرما : یک معمار باتجربه، قدرت بررسی شرایط موجود و درک خواسته های کارفرما را دارد ، تا بر اساس این موارد طراحی کند. زیرا در طول دوره یادگیری و تحصیل خود، انواع تخصص ها از روانشناسی و شناخت رنگ  گرفته تا متره و برآورد پروژه ،شناخت مصالح، شناخت تاسیسات، تاریخ و طراحی اصولی را فرا میگیرد و در نتیجه ذهن یک معمار هردو دیدگاه هنری و جنبه فنی پروژه را تحت کنترل دارد. یک معمار با استفاده از این تخصص ها میتواند بهترین و سودمندترین طراحی را از نظر فنی و هنری  به کارفرما ارائه دهد.

 

4 – بودجه بندی پروژه : با همراهی یک معمار در پروژه خود، نیازی نیست نگرانی بابت بودجه بندی پروژه داشته باشید. با توجه به تورم موجود در ایران، پیش بینی مخارج مصالح و موارد مورد نیاز برای کسی که با متریال روز موجود در بازار آشنا نیست و منابع تهیه آنها را نمیداند کار راحتی نیست. معمار شما با دانشی که به انواع متریال روز دنیا ، قیمت مصالح و برآورد هزینه های پروژه به شما کمک میکند در چارچوب بودجه خود پروژه تان را پیش ببرید.

چرا به معمار احتیاج داریم؟

5 – طراحی پروژه های خاص : اگر میخواهید پتانسیل پروژه های خود را با ایده های خلاقانه و طراحی خاص به حداکثر برسانید، شما حتما به یک معمار احتیاج دارید. معمار برای پیچیده ترین طراح ها نیز ایده های خلاقانه ارائه میدهد و به شما کمک میکند تا دقیقا به چیزی که نیاز دارید دست پیدا کنید  همراهی یک معمار با شما، پروژه تان را از حالت عادی خارج کرده و به یک سازه خاص تبدیل میکند.

 

6 – کاهش هزینه های جانبی :   دانش و مهارت خلاقانه یک معمار ارزش بیشتری از هزینه ای که از شما دریافت میکند دارد. ارزش پول خود را با همراهی یک معمار در پروژه خود بالا ببرید!

یک معمار  میتواند جزئیات ساختمان را به نحوی طراحی کند که با اطمینان از بهره وری انرژی بهینه  و  کاهش هزینه های تعمیر و نگهداری، باعث کاهش هزینه های جاری شده و در نهایت نتیجه این موارد، صرفه جویی در هزینه های شما برای سالها پس از اتمام ساخت پروژه خواهد بود.

ممکن است نیاز به هزینه اولیه بیشتری داشته باشید، اما همراهی یک معمار باعث بازگشت سرمایه چندبرابری و ارزشمندتر شدن پروژه شما خواهد شد.

 

7 – سهم بیشتری در بازار فروش داشته باشید :  طرح خوبی که توسط یک معمار متخصص ارائه میشود، میتواند به پروژه شما ارزش ببخشد. یک خانه زیبا، کارآمد و کاربردی در بازار فروش ارزش بیشتری دارد. طراحی زیبا و دکوراسیون خاص، هر مشتری را به سمت پروژه شما جذب خواهد کرد.

 

 با توجه به تمام موارد گفته شده، سپردن پروژه به یک معمار متخصص ، از واجبات ساخت میباشد.

علاوه بر معمار ، برای پیشبرد درست پروژه ، قطعا به مهندس سازه و کارشناس حقوقی جهت اخذجواز و انجام کلیه کارهای حقوقی نیاز داریم که در مطالب بعدی حتما به آنها خواهیم پرداخت.

تیم معماری آقای ویلا با داشتن بهترین متخصصان در زمینه های گفته شده به شما کمک میکند تا به بهترین نحو پروژه خود را اجرایی کنید.
تیم پیمانکاری آقای ویلا طبق قوانین مدیریت پیمان تا انتهای پروژه همراه شماست.

جهت مشاوره در زمینه معماری و پیمانکاری با آقای ویلا به شماره 09121065850 تماس بگیرید.

نمونه کارهای تیم معماری آقای ویلا :

ویلا مدرن
ویلا مدرن
سال طراحی: 1400
متراژ زمین: 600
متراژ بنا: 250
تعداد طبقات: 2
سبک طراحی: مدرن
کارفرما: آقای سلمانی
منطقه: چلندر
ویلا فلت
ویلا فلت
سال طراحی: 1400
متراژ زمین: ویلا فلت
متراژ بنا: 120
تعداد طبقات: 1
سبک طراحی: مدرن
کارفرما: آقای خدادادی
منطقه: ونوش
ویلا کلاسیک
ویلا کلاسیک
سال طراحی: 1400
متراژ زمین: 700
متراژ بنا: 350
تعداد طبقات: 2
سبک طراحی: مدرن
کارفرما: آقای محمدیان
منطقه: ایزدشهر
طراحی داخلی ویلا
طراحی داخلی ویلا
سال طراحی: 1400
متراژ زمین: 550
متراژ بنا: 320
تعداد طبقات: 2
سبک طراحی: مدرن
کارفرما: آقای اسدی
منطقه: چلک
ویلا شهرکی
ویلا شهرکی
سال طراحی: 1398
متراژ زمین: 1100
متراژ بنا: 260
تعداد طبقات: 2
سبک طراحی: مدرن
کارفرما: آقای حسینی
منطقه: چلک
ویلا مدرن
ویلا مدرن
سال طراحی: 1400
متراژ زمین: 600
متراژ بنا: 320
تعداد طبقات: 2
سبک طراحی: مدرن
کارفرما: آقای ساداتی
منطقه: رویان
ویلا ترنج
ویلا ترنج
سال طراحی: 1398
متراژ زمین: 480
متراژ بنا: 240
تعداد طبقات: 2
سبک طراحی: مدرن
کارفرما: آقای هاشمی
منطقه: ایزدشهر
ویلا زیتون
ویلا زیتون
سال طراحی: 1399
متراژ زمین: 300
متراژ بنا: 200
تعداد طبقات: 2
سبک طراحی: مدرن
کارفرما: آقای حیدری
منطقه: وازیوار
ویلا نارنج
ویلا نارنج
سال طراحی: 1400
متراژ زمین: 500
متراژ بنا: 320
تعداد طبقات: 2
سبک طراحی: مدرن
کارفرما: آقای کاشانی
منطقه: چلک
 

دسترسی سریع

در تماس باشید

  • شماره تماس 09121065850
  • ایمیل این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • آدرس
    مازندران، کیلومتر 10 نوشهر به رویان